Ramen lappen is stoerder dan biertjes tappen. En wist je dat je met schoonmaak pas écht goed kan zakken vullen!? Beter dan wanneer je bij de supermarkt gaat vakkenvullen? Bij Asito verdien je genoeg om alvast te sparen voor die wereldreis als dat weer mag. Of om dat ene vette shirtje of die nieuwste game te kopen. Heb jij binnenkort vakantie en wil je wat bijverdienen? Kom werken bij Asito! Je verdient goed, je werkt samen met ontzettend leuke collega’s en je kunt je uren flexibel indelen #wachtnietlanger #workworkwork

Bekijk vacatures
Geld verdienen in je vakantie Holiday
Flexibele werktijden Flexibel
Gezellig collega's High five

Sollicitatieprocedure

 • 1. Solliciteer

  Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • 2. Telefonisch interview

  Eén van onze collega’s neemt contact met je op voor het maken van een afspraak

 • 3. Eerste gesprek

  We hebben een leuk gesprek om kennis te maken en te kijken of we bij elkaar passen.

 • 4. Contractvoorstel

  We doen je een aanbod waar je wel ja tegen moet zeggen!

 • 5. Aan het werk

  We zetten onze handtekeningen en gaan aan de slag!

Vakantiewerk vacatures

 • Schoonmaak medewerker
  Schoonmaak medewerker
  GELDERLAND

  Op een kantoor in Borculo zorg jij zelfstandig voor een schone omgeving voor het personeel. Van maandag tot en met vrijdag vanaf 3 augustus ben jij beschikbaar. Je bent flexibel inzetbaar tussen 08.00 - 17.00 uur. Wil je meer informatie? Lees dan de vacature en solliciteer.

 • Schoonmaak medewerker vakantiewerk
  Schoonmaak medewerker vakantiewerk
  LIMBURG

  Een goedbetaalde vakantiebaan als schoonmaakmedewerker in Roermond. Ben jij flexibel inzetbaar en wil jij komende vakantieperiode eens lekker bijverdienen? Reageer dan snel!

 • Schoonmaak medewerker Vijlen
  Schoonmaak medewerker Vijlen
  LIMBURG

  Een goedbetaalde baan als schoonmaakmedewerker bij een bungalowpark in Vijlen. Heb jij een rijbewijs en kom jij ons leuke en hardwerkende team versterken? Lees snel verder!

 • Schoonmaak medewerker vakantiewerk
  Schoonmaak medewerker vakantiewerk
  NOORD-BRABANT

  Een goedbetaalde vakantiebaan als schoonmaakmedewerker bij Sabic in Raamsdonkveer. Ben jij de ochtende beschikbaar en wil jij komende vakantieperiode eens lekker bijverdienen? Reageer dan snel!

 • Schoonmaak medewerker vakantie
  Schoonmaak medewerker vakantie
  NOORD-BRABANT

  Een goedbetaalde vakantiebaan als schoonmaakmedewerker bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Ben jij flexibel inzetbaar en wil jij komende vakantieperiode eens lekker bijverdienen? Reageer dan snel!

 • Schoonmaak medewerker vakantie Berkel-Enschot
  Schoonmaak medewerker vakantie Berkel-Enschot
  NOORD-BRABANT

  Werken in de schoonmaak en daarmee in een paar weken lekker veel geld verdienen? Een goedbetaalde vakantiebaan als schoonmaakmedewerker bij Asito. Woon jij in de omgeving van Berkel-Enschot, heb jij een VCA en kom jij ons leuke en hardwerkende team versterken deze zomer? Lees snel verder!

 • Schoonmaak medewerker vakantie
  Schoonmaak medewerker vakantie
  NOORD-HOLLAND

  Asito maakt schoon op een aantal vakantieparken in de Koog op Texel. Maak jij graag schoon op een vakantiepark zodat je lekker buiten bezig bent en met collega's er samen voor kan zorgen dat de nieuwe gasten in een schoon verblijf aankomen? Kom bij ons werken op de maandag en vrijdag op een van onze vakantieparken op Texel.

 • Schoonmaak medewerker
  Schoonmaak medewerker
  NOORD-HOLLAND

  Ben jij zelfstandig, heb je ervaring in de schoonmaak en woon jij in de directe omgeving van Hoofddorp? Dan hebben wij een schoonmaak vacature voor op een kantoor voor jou. De werkdagen en tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 18.00-21.30 uur.

 • Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  OVERIJSSEL

  Volg jij een opleiding in de zorg of wil jij vakantiewerk doen in een zorgomgeving? Dit is je kans want bij Dimence kan jij als schoonmaak medewerker aan de slag. Je hebt een verzorgende taak en bent daarnaast verantwoordelijk voor een schone ruimte. Als je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 - 12.00 uur dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

 • Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  OVERIJSSEL

  Op de camping Molenhof in Reutum ga jij het team versterken in de schoonmaak van de vakantiehuisjes. Je kan goed samenwerken, je vindt schoonmaken leuk en beheerst de Nederlandse taal. Je werkt op vrijdag tussen 10.00 - 15.00 uur en kan invallen op de maandag. Heb je interesse? Solliciteer dan snel.

 • Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  OVERIJSSEL

  In Dalfsen aan de slag als vakantiekracht schoonmaak medewerker? Dan kan bij een kantoorpand van maandag tot en met donderdag. Je werkt in de ochtend of in de avond en hebt een werkweek van minimaal 5 uur. Heb je interesse? Klik op de vacature en wie weet versterk jij straks het team.

 • Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  OVERIJSSEL

  Jij gaat als schoonmaak medewerker in Ommen aan de slag. Bij een zorglocatie zorg jij voor een schone omgeving van maandag tot en met vrijdag. Je werkt van 07.00 - 08.00 uur of na 18.00 uur. Lijkt jou dit wat? Wacht niet en solliciteer.

 • Schoonmaak medewerker
  Schoonmaak medewerker
  OVERIJSSEL

  Van maandag tot en met vrijdag aan het werk in de vroege ochtend? Bij een zorginstelling ga jij als schoonmaak medewerker aan de slag. Dus kan jij goed zelfstandig werken en werk je graag in de ochtend? Lees dan de vacature en solliciteer.

 • Schoonmaak medewerker
  Schoonmaak medewerker
  OVERIJSSEL

  Wie komt het team versterken op het mooie vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn? Samen met het team zorg je ervoor dat de gasten kunnen genieten in een schone villa op het park. Je beheerst de Nederlandse taal en kan goed zelfstandig én in een team werken. Lijkt het jou leuk? Wacht dan niet en laat het ons weten.

 • Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  Schoonmaak medewerker vakantiekracht
  OVERIJSSEL

  Voor een school in Nijverdal ga jij als vakantiekracht vanaf 17 augustus aan de slag voor 3 weken. Van maandag tot en met vrijdag tussen 15.00 - 18.00 uur maak jij samen met het team schoon. Lijkt het jou wat? Wacht dan niet en solliciteer.

Wat is jouw talent?

Onze mensen

En misschien wel jouw toekomstige collega's

 • Maya werkt ruim twaalf jaar voor Asito als objectleider. Maya is open, vriendelijk en doortastend. Ze doet haar werk met plezier, Maya streeft ernaar dat alle klanten en schoonmaakkrachten tevreden zijn aan het eind van de dag. Meer over Maya weten? En waarom ze trots is op haar werk? Bekijk het filmpje.
  Maya van Limbeek
  Objectleidster
 • Tess werkt op ZGT Hengelo, waar ze zorgt voor een schone en veilige werk- en leefomgeving. Tess is trots wanneer alles aan het eind van de dag spik en span is en dat mede dankzij haar en haar team patiënten op tijd naar hun onderzoek kunnen. Meer over Tess weten? En waarom zij vindt dat schoonmaak van cruciaal belang is? Bekijk het filmpje.
  Tess Dicker
  Schoonmaakkracht