Ramen lappen is stoerder dan biertjes tappen. En wist je dat je met schoonmaak pas écht goed kan zakken vullen!? Beter dan wanneer je bij de supermarkt gaat vakkenvullen? Bij Asito verdien je genoeg om alvast te sparen voor die wereldreis als dat weer mag. Of om dat ene vette shirtje of die nieuwste game te kopen. Heb jij binnenkort vakantie en wil je wat bijverdienen? Kom werken bij Asito! Je verdient goed, je werkt samen met ontzettend leuke collega’s en je kunt je uren flexibel indelen #wachtnietlanger #workworkwork

Bekijk vacatures
Geld verdienen in je vakantie Holiday
Flexibele werktijden Flexibel
Gezellig collega's High five

Sollicitatieprocedure

 • 1. Solliciteer

  Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • 2. Telefonisch interview

  Eén van onze collega’s neemt contact met je op voor het maken van een afspraak

 • 3. Eerste gesprek

  We hebben een leuk gesprek om kennis te maken en te kijken of we bij elkaar passen.

 • 4. Contractvoorstel

  We doen je een aanbod waar je wel ja tegen moet zeggen!

 • 5. Aan het werk

  We zetten onze handtekeningen en gaan aan de slag!

Vakantiewerk vacatures

 • Schoonmaak medewerker
  Schoonmaak medewerker
  DRENTE

  Wil jij het verschil maken en zelfstandig een pand schoonmaken, voor of na kantoortijden? Dat kan bij dit kantorenpand in Roden. Solliciteer via de button SOLLICITEREN en je kunt meteen op gesprek.

 • Schoonmaak medewerker
  Schoonmaak medewerker
  OVERIJSSEL

  Een leuk team op een school in Holten wacht op versterking! Op maandag tot en met vrijdag na 15.00 uur ga jij als schoonmaak medewerker aan de slag voor vervanging van ziekte. Je beheerst de Nederlandse taal en kan goed samenwerken. Lijkt jou dit wat? Laat het ons weten en stuur je sollicitatie.

 • Schoonmaak medewerker Invalkracht
  Schoonmaak medewerker Invalkracht
  ZUID-HOLLAND

  Ben jij flexibel inzetbaar op verschillende locaties en wil jij lekker bijverdienen? Reageer dan snel!

Wat is jouw talent?

Onze mensen

En misschien wel jouw toekomstige collega's

 • Maya werkt ruim twaalf jaar voor Asito als objectleider. Maya is open, vriendelijk en doortastend. Ze doet haar werk met plezier, Maya streeft ernaar dat alle klanten en schoonmaakkrachten tevreden zijn aan het eind van de dag. Meer over Maya weten? En waarom ze trots is op haar werk? Bekijk het filmpje.
  Maya van Limbeek
  Objectleidster
 • Tess werkt op ZGT Hengelo, waar ze zorgt voor een schone en veilige werk- en leefomgeving. Tess is trots wanneer alles aan het eind van de dag spik en span is en dat mede dankzij haar en haar team patiënten op tijd naar hun onderzoek kunnen. Meer over Tess weten? En waarom zij vindt dat schoonmaak van cruciaal belang is? Bekijk het filmpje.
  Tess Dicker
  Schoonmaakkracht